Istimewa JUN/JULAI!!

Istimewa JUN/JULAI!!
KATALOG KAY

Monday, February 22, 2010

Lama Sudah..

Assalamualaikum,

Lama dah tak update blog 'bisness'ku ini, stok dah abis, pastu bila sampai stok baru tak sempat nak update dalam ni, terus dah dibooked pula!tak dan nak snap2 gambar.. pastu ditambah dengan kesibukan kerja,( mr hubby ku kata.. mcm2 alasan.. jgn hangat2 taik ayam tau!) tp sekarang dah ada kaki, Alhamdulillah..
Walau apa pun, syukur Alhamdulillah dengan rezeki yang tuhan bagi ni..
nanti kita kasi update sama dia ya!

9 comments:

kak ina kl said...

salam kella..akak suker guna jenama Mastar Food..gambar ada kat label ayam ataupun masakan western..beli kat giant ataupun C4.
Semua dah lengkap dah dalam pemerap tu..tuang aje kat atas ayam, daging ataupun udang..bakar ataupun goreng..

POSH76 said...

bessnyer u ada business camni..i pun minat entah bila nak start nye....lawa gak koleksi kat sini hehe

kak ina kl said...

senyap senyi ek..no stock aaaa

sI tEDI said...

ini blog kella ye.... add yg ini ye kat bloglist.. kalau ada yg lain beritahu kat shoutbox ye! TQ

ciare (^_^)v said...

hye kella...ciare baru perasan yg kella letak link yg salah utk penyertaan contest tu..u letak link blog i...huhu..nti postkan the valid link utk contest perfect vacation giveaway tu yer. mekaseh :)

MSR said...

Salam..sila ambil award di blog saya :)

http://inblog2share.blogspot.com/2010/04/cedars-blogger-award-siri-4.html

kella said...

korang semua...sebenarnya kita ada 1 blog lagi blog harian kita! blog tu aktif..
sorry la kita terlepas pandang komen2 ini, sebab blog ni jrg buka sebab ini blog bisnes dan bisnes tak update, stok abis diluar aje, tak sempat online bisness..
so, nanti korang leh la komen blog yg Mathari tu ek.. :)
MSR: kita amik award letak kat Mathari tau..
Ciare: kita dah letak link baru ok tak? dapat tak?
Tedi: blog Mathari nak ADD juga... lalala..
Kak Ina: stok ada.. tak update sini.. akak senang2 komen la juga di Mathari
POSH: itulah..baru berjinak2..

aina hey said...

kella : salam . nak join geng blogger ? senang jewp . kella pegi kat http://www.gengblogger.com/ .
kat atas belah kanan , ade dy tulis connect kalaw ta silap ,
register kat situ .
n automatik kite jadi geng blogger . :)

Panglima Muda said...

berniaga gelang tak.... manik manik banyak kat plaza gm. Dulu anak aku berniaga dengan cikgu dia..RM 100/- boleh dapat untuk satu gelang